Kürtaj Fiyatları Ne Kadar İstanbul 2014 | Kürtaj Fiyatları
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul
Sitemizde yer alan kürtaj hakkında bilgilendirme amaçlı yazıların kürtaj kararı verme aşamasında olanlara faydalı olacağını umuyoruz. Kürtaj olmayı düşünüyorsanız bizimle çekinmeden iletişime geçebilir merak ettiklerinizi sorabilir, dilerseniz randevu alabilirsiniz.

Kürtaj Fiyatları Ne Kadar

kürtaj fiyatları ne kadarÖncelikle sitemizde kürtaj, kürtaj fiyatları, kürtaj sonrası oluşabilecek problemler ve ülkemizde uygulanan kürtaj sınırlamaları hakkında yer alan yazıların sadece bilgilendirme amaçlı olduğunu, kesinlikle tek başına teşhis ve tedavi amaçlı kullanılmayacağını belirtmek isteriz.

Diğer tıbbi tedavilerde olduğu gibi doktorların hastalarıyla bire bir iletişim kurmadan kürtaj fiyatları hakkında bilgi vermeleri tıp etiği açısından uygun değildir. Bu yüzden internet sitemizde kürtaj fiyatları hakkında ücret bilgisine yer vermemekteyiz. Kürtaj fiyatları hakkında internet sitemizde yapabileceğimiz açıklama ancak kürtaj ücretlerinin gebeliğin haftasına ve tercih edilecek anestezi şekline göre belirlendiği şeklinde olacaktır. Gebeliğin haftası büyüdükçe kürtaj fiyatı artmakta ve genel anestezi ile yapılan kürtaj ücreti lokal anesteziye göre biraz daha pahalı olmaktadır.

2014 yılı için geçerli kürtaj fiyatlarını öğrenmek için lütfen bizimle irtibata geçiniz…

İlgili yasa gereği sağlık hizmetleri hakkında fiyat ve fiyat politikaları reklam,ilan ve promosyona konu edilememektedir. Doğru bilgi için randevu alarak muayene olmanızı tavsiye ederiz.

Kürtaj fiyatlarımızı öğrenmek istiyorsanız internet sitemizde yer alan iletişim bilgilerim sayfamızda yer alan mesaj kutusu yardımıyla özel mesaj göndererek sorularınızı doktorunuza çekinmeden yöneltebilirsiniz. Tüm sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır. Dilerseniz 0 212 571 55 01 numaralı telefondan doktor hanımın sekreteri Dilek hanımla görüşerek  kürtaj fiyatlarımızın ne kadar olduğunu sorabilirsiniz.

“Kürtaj Fiyatları Ne Kadar” için 78 cevap

  1. necip diyor ki:

    Burcu hocam eşim 1 aylık hamile ve bundan 6 ay önce sezeryan doğum yaptı. Eşim ile kğrtaj için yanınıza gelmek istiyoruz , gelmeden önce bir hazırlık yapmamız gerekirmi ? Bir de bize fiyat konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim . . .

  2. aslı diyor ki:

    Burcu hocam size 2 hafta önce kürtaj olmuştum, herhangi bir şikayetim yok size çok teşekkür ederim . . . ben İngiltere de öğrenciyim ve hemen kürtajdan sonra dönmem gerekti, bu yüzden kontrole de gelemedim. kontrole burada bir doktora gitsem olurmu, dilerseniz size bilgileri mail yoluyla da ulaştırabilirim .

    • Nazlı diyor ki:

      acaba fiyatı ne kadar ?

      CEVAP:

      Randevu ve daha fazla bigi için 0212 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz …

      Geçmiş olsun dileklerimle..

      Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

      Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
      Zeytinlik mah.Fişekhane cad.
      Aker işhanı No 18 daire 3
      (Carousel Alışveriş Merkezi Mango kapısı karşısı)
      Bakırköy / İstanbul

      Tel: 0212 571 55 01

  3. betül diyor ki:

    Hocam kardeşim size bundan 4 ay önce gelmişti, ben de şu anda gebeyim ancak daha 2 aylık evliyim bu gebelik çok erken oldu. hiç istemesem de bu gebeliği sonlandırmam gerekiyor. Size en erken ne zaman gelebilriim, fiyatlarınızda değişklik varmı ?

  4. Kozmonot diyor ki:

    Burcu hanım 8 haftalık gebelik kürtaj olabiliyormu ? Fiyat hakkinda bilgi alabilirmiyim ?

  5. merve diyor ki:

    Burcu hocam sizi herkes çok övüyor ben de size gelmek istiyorum ancak çok yoğun çalışıyorum. hafta sonrası çalışıyormusunuz ve kürtaj fiyatı nedir öğremnemek istiyorum .

  6. kibariye diyor ki:

    Burcu hocam ben elazığdan size kürtaj olmak için gelmek istiyorum,aynı gün kürtaj sonrası uçakla geri dönebilirmiyim?

  7. sedef diyor ki:

    Burcu hanım 6 haftalık gebelik için genel anestezi ile kürtaj fiyatı nedir? Kürtaj maksimum kaç haftaya kadar yapılabilir.?

  8. billur diyor ki:

    Hocam beni büyük bir dertten kurtardınız, size her gün duva ediyorum, çok iyi bir insan ve çok iyi bir hekimsiniz.

  9. gaye diyor ki:

    Burcu hanım kürtajdan sonra benim hiç kanamam veya ağrım olmadı, bu normalmidir ? 3 gün sonra kontrole gelicem ama içim rahatetmedi :(

  10. gizem diyor ki:

    Hocam nasılsınız, ben Gizem size 3 gün önce Almanya dan gelmiştim ve kürtaj olmuştum. Kürtaj esnasında hiç birşey hissetmemiştim ama sonra 1-2 gün hafif sancım oldu verdiğiniz ağrı kesiciden sonra ağrım da kalmadı ama kanamam da kesildi bu normalmidir ?

  11. Kadriye diyor ki:

    Burcu hanım iyi ki sizi seçmişim kürtaj olup olamdığımı inanın anlamadım bile ellerinize sağlık artık benim doktorumsunuz . . .

  12. hilal diyor ki:

    merhaba doktor hanım… ben erkek arkadasımla bır bırlıktelık yasadım . ıcıme bosalmadıgı halde norlevo aldık. zevk suyundan hamıle kalma rıskı ıcın. fakat onu takıp eden 3 gunde de korunmasız ılıskı yasadık . norlevonun 3 gun koruması oldugunu sanıp. fakat asla ıcıme bosalma soz konusu olmadı (!) . bosalmadıgı halde hamıle kalma rıskım nedır ??? ayrıca 2 kez kurtaj da tekrar gebelık olusablr mı ? acıl bılgılendırırsenız cok mutlu olurum . ıyı calısmalar…

  13. ezgi diyor ki:

    Burcu hocam size herşey için çok teşekkür ederim, sizin gibi bir doktorla ilk defa karşılaştım çok mutlu oldum…herşey sorunsuz oldu güleryüzünüz hiç eksik olmasın .

  14. cansu diyor ki:

    Burcu hanım genel anestezili kürtaj fiyatınızı öğrenmek istiyorum ve gelmeden önce neler yapmalıyım bana bilgi verirseniz sevinirim . . .

  15. berrin diyor ki:

    Doktor hanım kaç haftaya kadar kürtaj yapıyorsunuz ve fiyatları nedir ?

  16. Seden diyor ki:

    merhabalar doktor hanım , benim adetim 1 hafta kadar gecikti ilk gebeliğim çok korkuyorum sizide arkadaşım tavsiye etti o çok memnun kalmış nasıl gelmem gerekir napmam lazım bilgi verirseniz çok sewinirimm… ii günler..

  17. semra diyor ki:

    burcu hanım iyi günler , ben size teşekkür etmek istiyorum , hayatımda yaşamam dediğim olay başıma geldi.. herkez gibi benimde korkularım vardı ama iyiki sizi bulmuşum.. güler yüzünüz, sıcak kanlılığınız, ilginiz, alakanız,anestezi doktorunuz herşeyiyle çok iyiydi.. çok teşekkür ediyorum sorunsuz geçirdiğim günler içinn..

  18. nazlı diyor ki:

    doktor hanım , bende size kürtaj olmayı düşünüyorumm.. çok korkularım var olumlu yorumlarınızı okudukca içim birazda olsun rahatlıyooo .. en kısa sürede size gelicemm .. gelmeden önce randevu mu almak gerekiyor..?

  19. sıla diyor ki:

    burcu hanım merhaba ben 4 aylık eyliyim yaklaşık 10 gün kadar adet dönemim geçti arada damla damla kanamam oluyo henüz test yapamadım
    henüz buna hazır değilim

  20. merve diyor ki:

    merhaba burcu hanım ben nisanlıyım 40 gün sonra dügünüm var en son 19 ağustos ta adet oldum 1 eylül de ilişkiye girdik hamile kaldım bu istemediğim bir gebelik o yüzden aldırmak istiyorum eğer adet in son gününe göre hesaplarsak 40 günlük hamileyim kürtaj i hissetmemek için tamamen bayıltılarak yaptırmak istiyorum fiyatı ne kadar olur ? cevabinizi bekliyorum Iyi çalışmalar. . .

  21. sena diyor ki:

    bir hafta öncesinde gelip kürtaj olmuştum doktor hanım size.. ancak benim herhangi bir şikayetim olmadı bu normalmidir..? bunu soruorum çünkü internetten bir çok yazı okudum ve aklım çok karıştı:S:S

    CEVAP:
    Merhabalar ,Müdahaleden sonra hasta söylenenleri yapar,ilaçlarını düzenli olarak kullanırsa bir şikayeti olmıyacaktır..

  22. Zeynep diyor ki:

    5haftalik gebeyim ve kürtaj olmak istiyorum. Genel anestezili kürtaj fiyatını öğrenebilir miyim sizden? Şimdiden teşekkür ederim.

    CEVAP:

    Merhabalar , fiyat konusunda 0212 / 571 55 01 nolu numaramadan bilgi alabilirsiniz…

    Geçmiş Olsun Dileklerimle..

  23. eda diyor ki:

    ben 1 haftalık gebeyim.düşürmek istiyorum.ne yapabilirim. kürtaj yaptırmadan ilaçla düşüremezmiyim?

    CEVAP:

    Merhabalar , Türkiyede gebelik tahliyesi sadece kürtaj işlemi ile gerçekleştirilmektedir..

  24. Sinem diyor ki:

    bi konuda sorum olacaktı yardımcı olurmusuz 17 yasımda kızım erkek arkdasımla ters ilişkiye girdim spermleri iç çamaşırıma buluştı acaba bu sekilde hamila kalka ihtimalim var mi nolur yardımcı olun nolur

  25. rukiye sinem diyor ki:

    mrb burcu hanim ben bir yildir ayda iki kez adet goruyorum ve 2 yildir nisanlimla iliski durumumuz var ve benim bu ay adetimde gecikme oldu gecen ayin 20 sinde olmstum ve iki hafta arayla olmam gerekiyo iken olmadim ve bir haftadir surekli atesleniyorum ve sicak basiyo terliyorum acaba hamilelikle bir alakasi olabilirmi ve kürtaj olabilirmiyim bana cevap verirseniz cok mutlu olurum simdiden tesekkurler

  26. İclal diyor ki:

    Ben 3haftalık hamileyim ve kürtaj olmak istiyorum ama diyalize giriyorum kürtaj benim için sakıncalı olurmu yardımcı olursanız sevinirim

    CEVAP:

    Merhabalar , Yapılan müdahale steril şartlarda uzman bir hekim tarafında yapıldığı sürece bir sıkıntı olmaz..

  27. saadet diyor ki:

    adet olmam gereken günde kan testi yapıldı.. kanda değerim 0.100 çıktı hamile olup olmamam konusunda ne düşünüyorsunuz.. adetim 8 gün gecikti.

    CEVAP:

    Merhabalar , test sonucunuza göre gebelik negatif..

  28. ümit diyor ki:

    merhaba burcu hocam benim bayan arkadaşımın 8 haftalık gebeliğim var,kürtaj yaptırtmak istiyoruz,fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz..?
    teşekkür edrim..

  29. seyda diyor ki:

    5 haftalık gebeyim , kürtaj fiyatını öğrenebilir miyim

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayenehanemi arıyarak fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz..

  30. fatoş diyor ki:

    mrb burcu hanım ben tam 9 ay önce bir doğum yaptım ve bu ay adet görmedim eşim korunuyordu ama yinede test yapma ihtiyacı duydum ve test pozitif çıktı son adet tarihim 9 nisan ben bu gebeliği sonlandırmak istiyorum çünkü halihazırda zaten bir bebeğim var lütfen bana yardım edin ayrıca kürtaj işleminin fiyatınıda öğrenmek istiyorum

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayenehanemi arıyarak fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz..

  31. cigdem diyor ki:

    merhaba hocam ben 4 haftalık gebeyim yanlız ben bunu aldırmak istiyorum ama fiyat konusunda bir bilgi alabilirmiyim teşekkür ederim

  32. zeynep diyor ki:

    dr hanim sizden ricam bize yardimci olun kiz arkadasim 3 haftalik hamile kurtaj yapmak istiyo bize fiyat konusunda bir bilgi verirmissiniz lutfen

  33. yasemin diyor ki:

    merhaba burcu hanım 25 yaşımdayım 2 ay önce adet düzensizliğimden dolayı kadın hastalıkları bölümüne gittim ultrason ile muayene etti ve rahim içimin zedelenmiş olduğunu söyledi doktora gitmeden yaklaşık 2 hafta önce çok aşırı şiddetli kanamam oldu çokta sancılıydı. Doktor hanım bana daha önce düşük yapıp yapmadığımı sordu bende hayır dedim ve durumu anlattım. fakat bana bazen bilinmeyen düşükler olabildiğini söyledi beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , http://www.gebeonline.com adlı sitemizden erken hafta düşükler adlı makalelerimizi incelerseniz konu hakkında bilgilenirsiniz..

  34. seda diyor ki:

    iyi günler Burcu hanım ben nişanlımla ilişkiye girdim ancak kızlık zarım bozulmadı sremlerinden dolayı hamile kaldım şuan 20 günlük hamileyim size gelmek istiyorum fiyat konusunda bilgi verir misiniz. Ayrıca kürtaj yaptırdıktan sonra daha bebeğimizin olmama riski var mı acaba?

    CEVAP:

    Merhabalar , Eğer adet döneminiz geçeli 1 hafta olduysa 5 haftalık hamilelik var demektir.. Fiyat konusunda muayenehanemi arıyarak bilgi alabilirsiniz..

  35. Eda diyor ki:

    Merhaba burcu hanım en son 13 Mayıs’ta adet oldum bu ay adet gunüm geciktigi için tahlil yaptırdım beta hcg sonucu 30137 çıktı. Görüştüğüm Dr 3 haftalık hamilesin dedi ancak esimle daha önce birlikte olmuştuk sizce bize yanlış bilgimi verildi? Ayrıca ben ms hastasiyim ve 25 mayis ile 3 haziran arasinda 10 gun boyunca gunde 1000 mg kortizon aldim plânsiz bir hamilelik geçirdiğim için bu ilaçların bebeğe zararı olmusmudur beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
    İyi çalısmalar

    CEVAP:

    Merhabalar , Beta hcg değerinize göre muhtemelen daha büyük bir gebelik mevcuttur.. Ancak gebelik haftası net olarak ultrason muayenesi ile söylenebilir.. Durumunuz hakkında net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm..

  36. merve diyor ki:

    Merhaba Burcu Hanım,ben bundan tam bir ay önce son adet günümde erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile kalmış olmaktan şüpheleniyorum (daha önce böyle bir durumla karşılaştığım için endişeleniyor da olabilirim )3 kez evde test yaptım 3ü de negatif çıktı yalnız adet dönemim çok düzensiz olduğu için emin olamıyorum sanırım 3-4 gün kadar gecikme var sorum şu; evde yapılan testlerin yanlış çıkma gibi bir olasılığı var mıdır acaba?

    CEVAP:

    Merhabalar , Korunmasız bir beraberlik yaşandıysa hamile kalma ihtimali yüksektir.. Muayene olursanız net bir bilgi size söylenecektir..

  37. ali diyor ki:

    Merhaba burcu hanım, biz 20 yaşında bir çiftiz ve cinsel ilişkiye giriyoruz. Kız arkadaşımın içine daha önce bikaçkez boşaldım ama ardından ilaç kullandı. Adetinin 2 gündür geciktigini söylüyor. Hamile olabilirim diyor. Bu piskolojik olabilirmi ? hamilelik testi alıcagız. Test kesin sonuç verirmi bize ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Kesin tanı için kanda gebelik testi yaptırmanız en uygunu olacaktır..

  38. mercan diyor ki:

    ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim tişörtüme boşaldı ama cinsel or organıma gelmedi ardından hemen banyo yaptım banyo yaparken spermler suda canlı olduğu için cinsel organıma bulaşmış olup beni hamile bırakabilir mi ? Adetim de 5 gün gecikti bu normal mi?

    CEVAP:

    Merhabalar , net bır bılgı ancak USG muayenesı ıle verılebılır…

  39. ceylan diyor ki:

    merhabalar burcu hanım 12 haftalık gebeyım acaba aldırıla bılırmı…

    CEVAP:

    Merhabalar ,Ölü ve sakatlık olmadığı durumda yasal sınır 10 haftaya kadardır..

  40. Gokcen diyor ki:

    Merhaba ben erkek arkadasımla ılıskı yasamadım,sadece erkek arkadasım otururken bosaldı.elıne gelmesınden korkuyorum.bırde ustundekı penyeye bıraz geldı sonra avuc ıcıyle sıldırdı bıraz.daha sonra ıse ellerını baska sıldırdı.aradan cok az gectıkten sonra parmagını vajınamın ıcıne soktu.hamıle kalabılır mıyım acaba?olursa bu hafta carsamba gunu 3 hafta olacak.goguslerımde agrı ve genıtal bolgemde arada sancı oluyor.son carem sızsınız.

    CEVAP:

    Merhabalar , Muhtemel adet tarihiniz geciktiği andan itibaren kanda gebelik testi ya da USG li muayene ile kesin sonucu öğrenebilirsiniz..

  41. mesut diyor ki:

    merhabalar hocam bız kız arkadasımla ılıskıye gırdık ve kız arkadasım hamıle olabılırım dıyor napalacaz hamıleyse aldırma sansımız varmı yanı bı hafta oldu nasıl sonlandırabılırız aydınlatırsanız sevınırım .şimdideb teşekkurler.

    CEVAP:

    Merhabalar , Muhtemel adet tarihi geciktiği andan itibaren kanda gebelik testi ya da USG li muayene ile kesin sonucu öğrenebilirsiniz.

  42. ayşe diyor ki:

    hocam bir sorum olacaktı 7 haftalık hamileyim ve aldırmak istiyorum fakat ailemin haber olmadan yaptırmak istiyprum acaba bir günde onların haberi olmadan bu işlemi yaptırabilirmiyim yani hani iki üç gün falan hastanede kalmam gerekiyor mu

    CEVAP:

    Merhabalar , 18 yaşından büyük iseniz kendi isteğinizle müdahale yaptırabilirsiniz.. toplamda en geç 1 saatte muayenehaneden çıkabilirsiniz..

  43. Berrak diyor ki:

    Merhaba, ben erkek arkadaşımla agustos ayının 16 sında birlikte oldum ve içime boşaldı. ağustos ayının 15 şinde adet dönemim bitmişti. Geçen haftaya kadar adet kanaması görmedim adet günüm baya gecikti ama 1 hafta önce hastalandım. Daha önce 4 kere test yaptım evde ama negatif sonuç aldım ardından hastalandım hamile olma riskim şuanda yoktur değilmi? adet kanamam 5-6 gün sürdü lütfen acil cevap verin. eğer hamile isem kürtaj olmak istiyorum bana mail adresimden ulaşırsanız sevinirim.

    CEVAP:

    Merhabalar , Şüpheli cinsel ilişkiden sonra olmanız gereken zamanda adetinizi olduysanız gebelikten şüphelenilmez . Ancak net bir bilgi ultrason muayenesi ya da kanda gebelik testi ile verilebilir..

  44. Arda diyor ki:

    Merhaba, kız arkadaşımla 2 hafta önce birlikte olduk. Azda olsa dudak kısmına boşaldım. Adet günüde 4 gündür geçti ne yapmalıyız ? Birkaç gün daha adetin olmasını beklemelimiyiz yoksa yapabileceğimiz başka yöntemlerde var mı bikaç yol söylerseniz sevinirim cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    CEVAP:

    Merhabalar , Korunmasız bir beraberlik olduğunda gebelik ihtimali olabilir . Bunun için muayene olmasını öneririm..

  45. esra diyor ki:

    merhaba adetim 2 hafta geçti test yaptım pozitif şuan buna hazır değilim maddi olarak.kürtaş istiyorum yalnız fiyat hastanelerden alamıyorum çekiniyorum yardımcı olurmusunuz.

    Cevap:
    Fiyat ve Konu hakkında detaylı bilgi için 0212- 241 4893no.lu telefondan sekreterim Ayşe hanımla görüşebilirsiniz.Geçmiş olsun dileklerimle.

  46. aslıııı diyor ki:

    biz yaklasık olarak bundan 20 gun önce erkek arkadasımla birlikte olduk.adetime daha 4 gun var bu aralarda da devamlı olarak birlikteligimiz oldu. norml şartlarda adetim duzenli bi düzensizlik göstermez ve adet olursam bu hamıle kalmadıgımın göstergesi olabilir mi ayrıca suan gebelik testi yapsam bunun sonucu suan belli olurmu daha dogrusu sağlıklı sonuclar alabilirmiyim ?.

    cevap:
    Eğer adet görürseniz gebe degilsinizdir.  En erken Ilişkiden 13-14 gün sonra yapılan kan testinde gebelik saptanabilir.

  47. demet diyor ki:

    İYİ GÜNLER DOKTOR HANIM, Benm kız arkadaşım sizde kürtaj oldu bir hafta öncesinde. bir kaç gün boyunca hiç kanaması olmadı 4 günden sonra kanama olmaya başladı azar azar bu durum normalmidir , bir hafta sonrasında size kontrole gelicez teşekkürler.

    CEVAP:

    Merhabalar , Erken hafta bir gebelik var ise aktif bir kanamanız olmayacaktır.. Bir hafta sonraki kontrole geldiğinizde durumunuz hakkında daha net bir bilgi verilebilir.. Güzel sözleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim .

  48. iskender diyor ki:

    iyi geceler kız arkadasımla korunmasız bi beraberlik yaşadık adeti 5 gün gecikti ne yapmamız gerekiyo kürtaj yasası diyolar yasa hakında yeterli bilgiyi edinemedim kürtaj su an var mi yardımcı olursanız sevinirim.

    CEVAP:

    Merhabalar , Kürtaj işlemi 10. haftaya kadar evliyseniz eşinizin bilgisi dahilinde , bekarsanız 18 yaşından büyük olmanız yeterli olacaktır.

  49. nihal diyor ki:

    merhaba kan testı yaptrdım sonuc 2,00 cıktı bu durumda hamılelıkten söz edilebilir mi ?

    CEVAP:

    Merhabalar , Muhtemel adet tarihiniz geciktiği andan itibaren kanda gebelik testi kesin sonuç verir. 2.0 ise gebelik negatif ,hamile değilsiniz.

  50. simge diyor ki:

    hocam iliskye girdik alkol de vardı ilişkiden on beş dk sonra norleva içtm ardından tekrar korunmadk ve dört gün sora kan geldi üç gün boyunca ve aadetm üç gün geckti simdi risk varmdr

  51. esra diyor ki:

    İyi gunler doktor hanim. Bir ay once korunmasiz iliskiye girdim sonra ertesi gun hapi aldim. Bir ay icinde korunmali baska iliskilerimde oldu. Ayrica antibiyotik tedaviside gordum. Adetim on gun gecikti. Yaptigim test negatif cikti. Yalanci gebelik olabilir mi? Simdiden tesekkurler.

    CEVAP:

    Merhabalar ,Korunmasız bir beraberlik olduğu için kanda gebelik testi yaptırmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  52. asli diyor ki:

    merhaba erkek arkadasim ile 21 martta korunmali olarak iliskiye girdik ve 26 martta adet olmam gerekiyordu fakat hala olamadim herhangi bir hastanede kan testi yaptirmak istiyorum ancak test pozitif cikar ise aileye haber veriliyor diye duydum asli varmi bu durumun ?

    CEVAP:

    Merhabalar , gebelık tanısı muhtemel adet gununuz gectıgı taktırde muayene sonucu konabılır , adet gununuz gecmeden tanı koymak mumkun degıldır…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  53. ecem diyor ki:

    merhaba doktor hanim ben 1 hafta once sevgilmle iliskiye girdim fakat icime bosalmadi disariya bosaldigini soyledi ama benim kasiklarmda agri oluyor hamile kalmis olabilirmiyim?

  54. firuze diyor ki:

    merhabalar hocam.metinizı çok duydum ve size sorularim olacak. Ben en son adetimi 7nisanda gördüm. 20nisanda da nişanlımla Birlikte olduk içime boşaldı. Eczaneden test aldık pozitif çıktı. Bu bebeği aldırmaktan başka çaremiz Yok. Fakat simdi bebek kaç haftalık ve kurtajdan sonra bir daha Hamile kalınması zor die okudum Ne derece doğrudur. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hocam.

  55. ysn diyor ki:

    mrb hocam kız arkdaşm normalde en geç bu ayın 7 snde adet olması gerekrdi fakat hala olmadı adeti 10 -12 gün falan gecikti gebelik testi yaptı bugn sabah, pozitif çıkt.ı miğde bulantısı halsizlk ve baş dönmesi var hamile olduğunu düşnyoruz burası küçk bi şehir oldğu için doktora gtmekten çekiniyo d kürtaj yaptırmalıyız bize yardmcı olur msnz ne yapmamız gerekiyo . şimdiden teşekürler

  56. asel diyor ki:

    Mrb burcu hanım erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile kaldım sadece tek bir sorum olucak en son kaç aylıkta aldırabiliyoruz ? lütfen yardımcı olun 6 buçuk haftalık

    CEVAP:

    Merhabalar , Kürtaj işlemi isteğe bağlı en son 2,5 ay (10 hafta) kadar yapılmaktadır.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    • GÜLÜM diyor ki:

      MERHABA BURCU HANIM BEN 1-1,5 SENE ÖNCE ÇİKOLATA KİSTİ TEŞHİSİYLE SAĞ OVERİN 4/3Ü ALINDI KAPALI AMELİYATLA KİSTİN PATLAYIP TÜPLERİ TIKADIĞI FAKAT AMELİYATTA AÇILDIĞI SÖYLENDE 7AY SÜRESİNCE HER AY BİR İĞNE OLARAK GEÇİCİ MENEPOZA SOKTULAR DAHA SONRASINDA DA TEDAVİ SÜRECİNE YASMİN KULLANARAK DEVAM ETTİM FAKAT YAKLAŞIK 2 AYDIR YASMİNDE KULLANMIYORUM MAYIS SONUNDA 3GÜN GECİKTİRİCİ KULLANDIM O ARADA VE BU TARİHE KADARDA NİŞANLLIMLA BİRLİKTE OLDUM VE HALA REGLİ GÖRMEDİM ECZANEDEN ALDIĞIM TEST NEGATİF ÇIKTI SİZCE TEKRARDAN KAN TESTİ YAPTIRMAM GEREKİRMİ HAMİLE KALMIŞ OLMA OLASILIĞIM VARMI? İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

      CEVAP:

      Merhabalar ,idrar testinin güvenirliği yüksek değildir. Bu yüzden kan testi ya da USG li muayene olmanızı öneririm.

      Geçmiş olsun dileklerimle..

  57. hatice diyor ki:

    hocam 15 mayisda adet gormeye basladim 31-01-02 tarihlarinde tatilde erkek arkadasimla birlikde olduk kondom yoluyla korunduk ama hala adet oladim acaba gebe kalmis olabirmiyim.

    CEVAP:

    Merhabalar , adet gününüz geciktiği için gebelik riskiniz vardır. En kısa sürede muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  58. Hatice diyor ki:

    Hocam birde sağ kaığımda bir şişlik var ve bikaç ay öncede mantar çıkmiştı ayağımda doktora gittim mantar çıkdımı dedi evet dedim sonrada cinsel ilişkide bulundunmu diye sordu hayır dedim aslında bulunmuştum kasığımdaki şişlik adetimi etkilermi acaba.

  59. Hatice diyor ki:

    Ayın 31 de akıntım oluyodu ama geçdi hocam acaba ondan mı gecıkdi adetim.

  60. yasemin diyor ki:

    kürtaj fiyatları nedir acaba bide kürtaj sonrası hasstanede kalmak gerekiyor mu lütfen yardımcı olun

  61. hıdır diyor ki:

    hocam merhabalar, sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik kesinlikle vajinasının üstüne boşalmadım ama zevk suyundan hamile kalmış olabileceğini söylüyor bunun olmuş olma ihtimali nedir?

    CEVAP:

    Merhabalar , bu sekılde gebelik rıskı olabılır net tanı ıcın muhtemel adet gununuz gectıgı taktırde muayene olmanızı onerırım….

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  62. ahmet diyor ki:

    hocam merhabalar , 2013 yılında kurtaj yaptırmak yasakmıdır yada herhangi bir prosedür varmıdır ?

    CEVAP:

    Merhabalar , isteğe bağlı müdahale 10.haftaya kadar yapılabilmektedir. 18 yaşının üzerindeyseniz kendi isteğinizle müdahaleniz yapılabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  63. halime diyor ki:

    sLm ben Erkek Arkadasımla sürtünme yoluyla ılıskıye gırdım ama boşalmadı adetım 5 gun gecıktı karnımda şişme ve bel ağrısı ve karsıklarım sancılanıyor hamile olabılır mıyım hamile isem yasım 19 kürtaj olabılır mıyım ben.kürtaj olduktan snra ne kadar süre sonraıyılesmıs olurum.

    CEVAP:

    Merhabalar , Muhtemel adet tarihiniz geciktiği için kanda gebelik testi ya da USG li muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  64. yeliz diyor ki:

    mrb

  65. ece diyor ki:

    syn.hocam ben bundan 5 ay önce erkek arkadaşımla korunmadan ilişkiye girdim ama düzenli olarak adet gördüm hamilelik belirtisi flnda olmadı adet gördüqüm içinde doktora fln qitmedim ancak şuan kaburgalarım altında kalp atışına benzer atışlar hissediyorum sizce hamile olma ihtimalim war mı..??

    CEVAP:

    Merhabalar , durumunuz hakkında bilgi alabilmeniz için muayene olmanız gerekmektedir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  66. naz diyor ki:

    yaşım oldukça küçük ve sanırım 2-3 haftalık hamileyim kürtaj olmak istiyorum fiyatı nedir acaba ona göre oraya geleceğim

  67. nur diyor ki:

    IyI gunler hocam erkek arkadasimla bi iliski yasadik p biraz penisi iceri girdi ama bosalmadi. Iliskiden 14 gun sonra gebelik testi yaptirdim ve negatif cikti. Adetim suan da 2 gün gecikti. Eger hamileysem kurtaj olmak istiyorum ama yasim 18 nasil

    CEVAP:

    Merhabalar ,gebelık ıcın en erken tanı adetı gecen ılk günden ıtıbaren konabılır adet gununuz geçmeden kesın tanı konamaz , bu yüzden ancak sımdı muayene olursanız tanı konabılır…

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  68. fulya diyor ki:

    ben 2 gün önce kürtaj olmuştum orda ancak benim adetim başlamadı doktor hanım normalmidir bu ..?

  69. songül diyor ki:

    Burcu Hanım merhaba,
    Eylül ayında yaklaşık 1-1.5 hafta aralıklı olarak norlevo kullandım. Kullandıktan bir süre sonra ve ekim ayında adet olmam gereken günden yaklaşık 1hafta kadar sonra kahverengi bir akıntı mı leke mi tam tarif edemiyorum geldi. adetim 20 gün kadar gecikti bu gecikmeden dolayı da strese girdim açıkçası. 1kaç gün aralıklı olarak gebelik testi yaptım negatif sonuç çıktı ama gebe olma olasılığım nedir? Yaklaşık diye aralıklar verdim çünkü adetim düzensiz ve en fazla 2 gün sürüyo. Düzensiz olmasına karşın hiç bu kadar gecikmemişti ilacın yan etkisi olabilir mi acaba?

    CEVAP:

    Merhabalar , Norlevo kullanımında bu şekilde düzensizlik olması normaldir. Muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  70. doğan diyor ki:

    iyi akşamlar doktor hanım ben kız arkadaşımla ilişkiye girdim yanız kızlığını bozmadım sadece vajina bölgesine korumasız olarak sürtündüm hamile kalma olasılığı nedir.şayet hamile kalırsa kürtaj yapılabilirmi yaşı 20 ve ilişkiye gireli 1 hafta olacak

    CEVAP:

    Merhabalar , Muhtemel adet tarihi geçtiği taktirde muayene olunursa bilgi verilebilir (bu şekilde vajene bulaşan meni ile de gebelik ihtimali olabilmektedir) .

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  71. elif diyor ki:

    Hocam merhaba biz erkek arkadsmla iliskiye girdik hic bi sekilde vajina ma bosalmadi gogus bolgeme bosaldi ben gecen ayin 7 sinde adet gordum bugun ayin 20 si sizce hamilemiyim cok korkuyorum ve oyleysem kac haftalik?

    CEVAP:

    merhabalar , Muayene olursanız hamile olup olmadığınıza dair bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

    Jin.Op.Dr.Burcu Kardaş Arslan

  72. aslı diyor ki:

    hocam merhaba . ben 21 yaşındayım , geçirdiğim rahatsızlık sonucu tüpterimin %99,9 u tıkalıydı ama gebe kaldım 3 haftalık gebeyim doktorum bunun mucize olduğunu söyledi ve bu ilk gebeliğim kürtaj sonrası tekrar gebe kalabilirmiyim .

    CEVAP:

    Merhaba, durumunuzdan dolayı edinilmiş olan bu gebelıgı degerlendırmemızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  73. arzu diyor ki:

    merhaba ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdimde içime boşalmadı ama zevk suyuyla hamile olabilirmiyim

    CEVAP:

    Merhaba, muhtemel adet gününüz geçtiği taktirde muayene olmanızı öneririm . Bu şekilde de gebelik ihtimali vardır.

  74. arzu diyor ki:

    merhaba erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve vajinamda çok agrı ve yanma var bu normalmi

    CEVAP:

    Merhaba , şikayetiniz için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  75. ayşe diyor ki:

    Doktor hanim 5 haftalik gebeyim. Kurtaj olmayi dusunuyorum. Muayene olduktan hemen sonra yani ayni gun icerisinde kurtaj olabilir miyim?

  76. Ayşe diyor ki:

    Merhaba
    Ertesi gün hapi kullandım ilk bir saat içinde ve
    3 haftadır hastalanamiyorum.sivilcelerim cikti şişkinlik var arada agrilarimda oluyor fakat dun idrar testi yaptım ve hemen cift cizgi oldu sizce bu testtin yanilma olasiligi var midir?

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kürtaj fiyatları | | Bizi Google Artıda takip edin.