Çocuk Aldırma Fiyatı / Bebek Aldırma Fiyatı | Kürtaj Fiyatları
Jin.Op.Dr. Burcu K. Arslan
0 212 571 55 01
Bakırköy / İstanbul
Sitemizde yer alan kürtaj hakkında bilgilendirme amaçlı yazıların kürtaj kararı verme aşamasında olanlara faydalı olacağını umuyoruz. Kürtaj olmayı düşünüyorsanız bizimle çekinmeden iletişime geçebilir merak ettiklerinizi sorabilir, dilerseniz randevu alabilirsiniz.

Çocuk Aldırma Fiyatı Ne Kadar ?

Çocuk aldırma fiyatı gebeliğin haftasına ve anestezi sekline göre değişmektedir. Gebeliğin haftası fiyatlandırmada en önemli faktördür. Gebelik büyüdükçe hem çocuk aldırma işlemi zorlaşmakta , işlem süresi uzamakta ve anestezi de bunlara bağlı olarak süre ve dozaj olarak artmaktadır. Kürtaj ne kadar erken donemde yapılırsa o kadar iyidir.

Kürtaj öncesi hasta mutlaka ultrason ile muayene edilmeli ve gebeliğin büyüklüğü, rahmin pozisyonu ve boyutları hakkında detaylı bilgi edinilmelidir. Çocuk aldırma işleminin yapilabilmesi icin mutlaka gebelik kesesi rahmin icinde gorulmelidir, bazi durumlarda dis gebelik meydana gelebilir ve bu durumda gebeliğin sonlandırılması kürtaj ile mümkün olmaz,ameliyat gerekebilir…

——————————————————————————————————————–

Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz..

Geçmiş olsun dileklerimle..

Jin. Op. Dr. Burcu Kardaş Arslan

Zeytinlik Mah.Fişekhane Cad. Aker işhanı
No: 18 Daire: 3 (Carousel Alışveriş Merkezi
Mango Kapısı Karşısı) Bakırköy/İstanbul
Tel : 0212 571 55 01

“Çocuk Aldırma Fiyatı Ne Kadar ?” için 24 cevap

  1. sezen diyor ki:

    Mrb burcu hn. ben çocuk aldırmak istiyorum.. fiyatlandırmanız ne şekildedir..tşk ederm şimdiden.

    CEVAP:

    Merhabalar , Ücretlendirme anestezi şekline ve gebelik haftasına göre değişmektedir.. Muayenehanemizi arıyarak net bir fiyat bilgisi alabilirsiniz.

    Geçmiş Olsun Dileklerimle

  2. mine diyor ki:

    Merhabalar , bende hamileyim ama uyumaktan çok korkuyorum acaba uyumadan kürtaj olsam çok ağrım olur mu..?

    CEVAP:

    Merhabalar Mine Hanım , Müdahalenizi genel anestezi ile isterseniz anestezi doktorumuz gelir size koldan iğne yaparak sizi uyutur ,siz uyuduktan sonra cerrahi müdahalenize başlanır.. işlem yaklaşık 3/5 dk kadar sürmektedir.. müdahale süresince uyur , müdahale biter bitmez uyanırsınız.. hiç bir şey görüp duymazsınız..
    Lokal (bölgesel) anestezi ile isterseniz sadece işlem yapılcak bölge uyuşturulur , müdahale süresince 1/2 dk adet sancısına benzer ağrılarınız olabilir.. müdahale sonrasında dinlenir kendinizi iyi hissettiğinizde muayenehaneden çıkabilirsiniz..

    Alanında deneyimli hekimler tarafından ve steril ortamda müdahaleniz yapıldığı taktirde bir sıkıntınız olmayacaktır..

    Geçmiş Olsun Dileklerimle….

  3. gülistan diyor ki:

    dr hanm, erken haftalarda çocuk aldırmakla 8/9 haftalarda çocuk aldırmak arasında fark varmıdır.. bunu soruyorum size çoğu yerde 6 yada 8 hafta üzeri müdahaleler yapılmamaktadır.. ama yasal sınır 10. haftadır bunun sebebini öğrenebilirmiyim. ben 8 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum ama bu beni çok korkuttuu nolur bana yardımcı olun tşk ediyorum şimdiden.

    CEVAP:
    10. HAFTAYA kadar yapılan kürtaj işleminin tekniği aynıdır. tecrübeli bir hekim için bu haftaların hiç birinde herhangi bir sıkıntı yoktur..

    Geçmiş Olsun Dileklerimle

  4. merve diyor ki:

    merhaba burcu hanım ben cocuk aldrmak istiyorm tam olarak kaç hafta oldğnuda bilmyorm ama en fazla 5 haftalık yanlz şöyle bi sorunum war 01.01.1993 doğumluyum 18 yaşndaym 3 hafta sonra 19 a giricem şimdi aldrsam bi sorun çıkmaz yaşmda dimi bana bu konuda yardımcı olrsanz çok sewinirim tşkkrler

  5. aslı diyor ki:

    4 haftalık gebeyim kürtaj olmak istiyorum fiyetları ögrenebilirmiyim

    CEVAP:

    Merhabalar , Muayenehanemi arıyarak fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz..

  6. buse gül diyor ki:

    ben hamileyim 5 hatalık ne kadar ücetle alabilrrsiz yaşım 25 ama çok korkuyorum ben anestezile aldırmak ştyorum bunun içinde ayrı ücret veriyormuyuz

    CEVAP:

    Merhabalar , Fiyat konusunda muayenehanemi arıyarak bilgi edinebilirsiniz..

  7. Özge diyor ki:

    Merhaba burcu hanım..
    8Haftalık bir hamilelikte kürtajın ne derece olumsuz birşey olur ? ileriye dönük bir rahatsızlık olur mu ? bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. iyi günler

    CEVAP :

    Özge hanım kürtaj işlemini vakum yöntemiyle, tek kullanımlık steril aletlerle yapmaktayız. Bu şekilde uzman ve deneyimli bir hekim tarafından kürtaj yapılırsa ileride hiçbir problem yaşamazsınız, bu konuda içiniz rahat olsun .

  8. songul diyor ki:

    4 haftalık bebek alınırmı ??

    CEVAP:

    Merhabalar , Muhtemel adet tarihiniz 5/6 gün kadar geciktiği andan itibaren müdahale yapılabilir.

  9. sibel diyor ki:

    merhaba , 1 hafta önce ilişki yaşadım ,koruma kullanmadan sevişme sonrası gelen şeffaf sıvı akıntısı bulaştığını biliyorum . bu şekilde gebe kalırmıyım . ne kadar süre içinde belli olur. nasıl belli olur hiç bilmiyoum cevap verirseniz sevinirim .adet günlerim çok karışık belli olmuyo bazen ayda iki kez oluyo .
    teşekkürler.

    CEVAP:

    Merhabalar , Korunmasız beraberlikten 18 gün sonrasında kanda gebelik testi yaptırabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  10. Zeynep diyor ki:

    4haftalık hamileyim aldırmak istiyorum aldırabiliyor muyum.
    aldırırsam yatmam gerekir mi ne. Kadar sürer işlem bir de aldırma işlemi ne kadar şimdiden teşekkür ederim

    CEVAP:

    Merhabalar , Kürtaj işlemi kısa süren bir müdahaledir. Müdahale sonrasında dinlenip ortalama 30 dk da muayenehaneden çıkabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  11. bugra diyor ki:

    hocam iyi geceler kız arkadaşımla 5 gün önce ilişkiye girdim koruma kullandım ama sonra korumasız ilişkiye girdim boşalmadım içine doğum kontrol hapıda kullanmadı hamile kalmış olabilir mi yardım lütfen

    CEVAP:

    merhabalar ,Muhtemel adet tarihi gecikirse kanda gebelik testi yaptırmanızı öneririm. Test sonucuna göre net bir bilgi verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  12. ayse diyor ki:

    4 haftalık HAMILEyımm kurtaj olurmu

    CEVAP:

    Merhabalar , Adetinizi geçen ilk 5./6. günden itibaren müdahaleniz yapılabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle.

  13. bengü diyor ki:

    21 yaşındayım güvencem babamın emekli sandığı gebelik testi yada kürtaj olunca babam bunu öğrenebilir mi?

  14. Esra diyor ki:

    Burcu hanım bnm hamile olma riskim var test yapıp öğrenmektende korkuyorum fakat evli deilm misanliyim ve hamile olmam cok kotu olur bnm icn o yuzden istemeyerekte olsa aldirmam en sagliklisi hayatim icn fakat evli deilm 91 doğumluyum bu yuzden herhangi bi sorun olur mu acaba ? Lütfn yardmcı olun rica ediyorum ck önemli ve hassas benm icin :(

    CEVAP:

    Merhabalar , Gebelik şüpheniz varsa muhtemel adet tarihiniz geciktiği andan itibaren kanda gebelik testi ya da ultrason muayenesi olarak kesin sonucu öğrenebilirsiniz. Bekarsanız kendi isteğiniz ile müdahale yaptırabilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  15. sevgi diyor ki:

    merhaba burcu hanım 1 hafta geciktim bunun sebebi neolabilir acaba

    CEVAP:

    Merhabalar , Bir çok sebepten dolayı adet gecikmesi olabilir. Muayene olursanız durumunuz hakkında bilgi verilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  16. ayşe diyor ki:

    merhaba adetımden ıkı gun once kurtasa gtdım ve rahıme ınmems daha cocuk dedı bırhafta sonra gelmemı söledi kürtas harıc baska yontem yokmu acaba daha cokm kucukmüş cunkü alınmazmı dogrumu

    CEVAP:

    Merhabalar, gebelik ancak kürtaj işlemiyle sonlandırılabilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  17. ceyda diyor ki:

    merhabalar adet kanamam 10 gun gecikti. kurtaj yaptirmak kizlik zarima zarar verir mi?

    CEVAP:

    Merhaba, erken hafta gebelikler bakire bir bayanda özel aletler kullanılarak kızlık zarına zarar vermeden de yapılabilir ,net bır bilgi ancak muayene sonrası verilebilir.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  18. isimsiz diyor ki:

    Slm kiz arkadaşım hamile olabilir kurtaj ne kdr olur ve evden baskalari anlar mi ayni gun teker eve gidebilir mi

    CEVAP:

    Merhabalar , Kürtaj işleminiz uzman bir hekim tarafından ve steril ortamda müdahaleniz yapıldığı sürece herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Reçetenizi söylendiği şekilde kullanır , 15 gün boyunca da havuz deniz ve cinsel ilişki yasak uyarısına dikkat ederseniz bir sıkıntınız olmaz. İsteğe bağlı en son 10. haftaya kadar müdahale yapılmaktadır.Rahatlıkla 1 saat içerisinde muayenehaneden çıkabilir ve günlük yaşantınıza devam edebilirsiniz.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  19. leylA diyor ki:

    Merhaba erkek arkadasimla adet dönemimin hemen sonrasında cinsel ilişkiye girdim içime boşaldı aradan 3 saat sonra ertesi gün hapi kullandim hamile kalma olasiyim var 14 gün sonra gebelik testi olucam hamile isem ne kadar süre sonra kürtaj olabilirim en erken .

    CEVAP:

    Merhabalar , Kullandığınız ilacın koruyuculuğu %100 değildir. Korunmasız cinsel ilişkiden 20 gün sonrasında mutlaka kan testi yaptırmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  20. murat diyor ki:

    merhaba kız arkaadaşımla 1 buçuk ay kadar önce ilişki yaşadık. ilişkiden sonra normal süreden 10 – 12 gün kadar önce adet oldu 5-6 gün kadar sürdü şimdide normal adet süresini 6-7 gün kadar geçti adet belirtileride olmadı hala, hamilelik belirtilerde yok acaba hamilemidir yardımcı olabilirmisiniz?

  21. gülay diyor ki:

    Mrb. Ben ilişkiye girdikten sonra adet tarihime iki gün kala kahverengi kanama geldi tam 21 günümde adet kanamasi olduğunu bildiğim kanamam oldu tam 5 gün sürdü. Acaba hamile olabilir mıyım yani kahverengi kanama üstüne adet ne demek açıklayabilirmisiniz çok acil teşekkür ederim…

    CEVAP:

    Merhabalar , Genel durumunuz hakkında bilgi için muayene olmanızı öneririm.

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  22. Duygu diyor ki:

    Merhaba ben 18 yaşındayım ilişkiye girmedim ama erkek arkadaşım boşaldıktan sonra elini genital bölgeme soktu elinde gözle görülür bir kalıntı yoktu ama bulaşmış olabilir mi sizce hamile kalma ihtimalim var mı gecen ay 8 inde adet oldum bu ayda 8 nde adet oldum bana ne önerirsiniz lütfen yardımcı olun ben çok korkuyorum kimseyle paylaşmıyorum da :(

    CEVAP:

    Merhabalar ,görmeniz gereken zamanda adetinizi gördüyseniz muhtemelen gebelik yoktur. Ancak net bir bilgi için muayene olmanızı öneririm..

    Geçmiş olsun dileklerimle..

  23. buse diyor ki:

    hamıle kaldımdan supelendım eczaneye danısdım72 saatı gecmedıyse dedı hap verdı engeller dedı ne kadar emın olabılırım bır hafda oldu ılışkıye gırelı napa bılırım yada hamıle kalmak ıstemıyorum

  24. eda diyor ki:

    Ben 4 haftalik hamileyim. Lokal anestezi istiyorum. Fiyat hakkinda bilgi verir misiniz? Mail adresimdende ulasabilirsiniz. Tesekkurler.

Bir Cevap Yazın


Copyright © 2010-2017 Tüm Hakları Saklıdır. | kürtaj fiyatları | | Bizi Google Artıda takip edin.